Chicago Blackhawksin maalivahti Marc-André Fleury palaa Las Vegasiin ensimmäistä kertaa

Chicago Blackhawksin maalivahti Marc-André Fleury palaa Las Vegasiin ensimmäistä kertaa

Neljän kauden ammattikokemus jäi lyhyeksi maalivahti Marc-André Fleurylle, joka palaa Las Vegasiin tällä viikolla. Hän on jo toiminut tällä kaudella Chicago Blackhawksin maalivahtina, ja hän palaa kentälle Vegas Golden Knightsin kilpailijana. Las Vegasin fanit rakastavat jatkossakin Marc-André Fleurya, ja fanit pitävät hänen entisiä Halvat NHL Pelipaidat.

NHL:n arvokkain paikka on maalivahti. Erinomainen maalivahti voi korvata puolet joukkueen vahvuudesta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Marc-André Fleury kohtaa jotain vastaavaa, se on toinen kerta hänen uransa aikana, kun hän kohtaa edellisen joukkueen. Marc-André Fleuryn uran huippu vietettiin Pittsburgh Penguinsissa, jossa hän auttoi joukkuetta voittamaan Stanley Cupin kolme kertaa aikanaan. Kun liiga ilmoitti ensimmäisestä joukkuelaajennuksestaan ​​vuonna 2017, NHL synnytti nuoren Vegas Golden Knightsin. Tuolloin Pittsburgh Penguinsin maalivahti Marc-André Fleurysta tuli Vegas Golden Knightsin kuuluisin pelaaja, ja hän palasi Pittsburghiin ensimmäisen kerran 6. helmikuuta 2018.

Ammattimaalivahti Marc-André Fleury ymmärtää, että hänen on määrä kohdata vastustajat edellisestä joukkueestaan ​​erottuaan, ja hänen on kohdattava ottelu hyvillä suorituksilla. Itse asiassa 37-vuotias Marc-André Fleury harkitsi jäävänsä eläkkeelle, mutta kun hänet korvattiin Vegas Golden Knightsilla, hän päätti jatkaa sitä, mistä tykkää. Marc-André Fleury on niin ihastunut Chicago Blackhawks Pelipaita, että hän päätyi joukkueeseen NHL-historian kolmanneksi maalivahtiksi, joka on voittanut 500 ottelua. Vaikka maalivahti Marc-André Fleury ilmestyi kentälle vastustajana, Vegas Golden Knightsin fanit antavat hänelle silti lämpimät aplodit.