AC Milan har et nyttigt nummer 9? Giroud: glæder sig ivrigt til at blive partner med Ibrahimovic

AC Milan har et nyttigt nummer 9? Giroud: glæder sig ivrigt til at blive partner med Ibrahimovic

AC Milan besejrede Panathinaikos 2-1 for at afslutte opvarmningskampen før sæsonen. Giroud arrangerede 2 mål. Sky Sports Italy sagde, at i Piolis 4-4-2-formation erobrede Giroud Milan-fans med mål. Mens han venter på Ibrahimovics hjemkomst, synes AC Milan at have fundet nummer 9, som Inzaghi har ledt efter, siden han forlod.

Det er for tidligt at tale om at bryde magi nr. 9, men Giroud har integreret sig i teamet. Ud over den etablerede 4-2-3-1 forsøgte Pioli en anden formation og ændrede Trident til en dobbelt angriber. Giroud var foran og spillede højt og højt omkring ham. AC Milan venter stadig på en ny trekant og venter på høsten, før sommervinduet lukker, men Pioli nyder Giroud, franskmanden er blevet en stærk udfordrer til angriberpositionen. billige fodboldtrøjer

Giroud sagde efter kampen: “Jeg er meget glad, jeg takker fyrene, der hjalp. Vi kunne have scoret flere mål, og jeg ramte også målposten. Vi forbedrede hver kamp og skabte en masse muligheder i de sidste par meter.”

Han afslørede, at den gode form skyldes, at han bliver mere og mere fortrolig med sine nye holdkammerater. “Jeg tror ikke, at dette er et problem for spillerne, og det er heller ikke et problem med, hvor mange angribere der er på banen, men en vilje til at spille godt sammen og skabe scoringsmuligheder., Vi kender hinanden meget godt på banen. Jeg har et meget godt forhold til alle mine holdkammerater. Alle skal hjælpe. Vi har store forhåbninger for fremtiden. “

Giroud indrømmede, at han endnu ikke har fundet et sted at bosætte sig i Milano. “Jeg har ikke fundet et hus endnu. Jeg kan ikke vente med at slå mig ned. Barnet starter snart i skole, og jeg håber at finde det hurtigst muligt.”

Når vi taler om samarbejde med Ibrahimovic, “tror jeg, at det er meget godt for holdet at have mange angribere med forskellige egenskaber. Vi kender egenskaberne ved Ibrahimovic og I. Jeg glæder mig ivrigt til starten af Serie A.”