Bukayo Saka stod fast på Arsenals vägnar

Bukayo Saka stod fast på Arsenals vägnar

I årets UEFA-EM missade England den bästa tiden att vinna mästerskapet på grund av den sista straffsparken. I den straffsparken blev Bukayo Saka, som bar en matchtröjor fotboll för första gången, fansens sista objekt att få utlopp för sina känslor. Den 19-årige Bukayo Saka såg tom ut vid tillfället. Han visste inte varför han blev nyckelfiguren i slutsegern. Efter matchen var Bukayo Saka under stor mental press, och till slut tog den engelska tränaren det misslyckandet.

Alla mötte den svage Bukayo Saka i UEFA-EM, men han reser sig nu igen. Bukayo Saka är också en spelare som bär en Arsenal tröja och han kommer inte att bli lätt besegrad av den allmänna opinionen. Den här gången Arsenal mot Norwich City gjorde Bukayo Saka två mål. I den 6:e minuten av öppningen gjorde Bukayo Saka det första målet, och sedan gjorde han mål igen i den 67:e minuten.

Dessa unga spelare från Arsenal har vuxit upp snabbt och de vill inte bli ett svagt lag i allas munnar. Pierre-Emerick Aubameyang har blivit ännu en incident av kaptenens avgång. Alla vet inte vilka hemligheter som döljer sig bakom denna händelse. Arsenal har fått utstå för mycket opinion genom åren. Blir de en helt ny start nästa år?