Rice body: Casey nostaa hintoja uudelleen ja pyytää 8,5 miljoonan euron vuosipalkkaa verojen jälkeen

Rice body: Casey nostaa hintoja uudelleen ja pyytää 8,5 miljoonan euron vuosipalkkaa verojen jälkeen

Casey nosti jälleen uusimispalkkavaatimuksen. He ehdottivat 7 miljoonan peruspalkan määrää + 1,5 miljoonaa erilaista bonusta. Kokonaissumma on noussut 8,5 miljoonaan euroon verojen jälkeen. Samaan aikaan Valioliigan joukkueiden kiinnostus kasvaa päivä päivältä Tottenhamin lisäksi Liverpool kiinnittää huomiota.

Tämä raportti tulee Gazzetta dello Sportin kuuluisilta toimittajilta Carlo Laudisalta ja Marco Fallisilta. Artikkelin ensimmäisessä kappaleessa mainittiin: Vaikka Milan ja Casey haluavat jatkaa yhteistyötä, uusimisen kynnys nousee vaarallisesti, ja sopimuksen saavuttaminen voi olla odotettua. Se on vaikeampaa ja vie myös enemmän aikaa.

Itse asiassa Caseyn agentin George Atangnanan ja Milanon Bolognan johdon väliset neuvottelut eivät ole edenneet. Lukuissa on edelleen suuri kuilu osapuolten välillä. Milanon viimeisin tarjous on 6 miljoonan peruspalkka + kelluva bonus, kun taas Caseyn hinta se nousi 8,5 miljoonaan euroon bonukset mukaan lukien. (7 miljoonaa + 1,5 miljoonaa)

Raportissa mainittiin, että Casey teki tällaisen pyynnön siksi, että heillä on selkeä käsitys hänen asemastaan ​​Rossonerissa. palkat (vaikka jälkimmäinen ei hyväksynyt sitä), vaikka klubi pitää kestävää kehitystä taloudellisena perustana ja on tehnyt joitakin valintoja tämän periaatteen mukaisesti (sopimusta ei uusita) Erhanoglu), jotkut näistä päätöksistä ovat myös herättäneet laajoja keskusteluja fanit.

https://www.jalkapallopaidatfi.com
https://www.pelipaidatjalkapallo.com
https://www.you2shops.com
https://www.jalkapallob2c.com
https://www.jalkapallosuomi.com
https://www.pelipaitasuomi.com

Ottaen huomioon, että Milano ei halua toistaa Donnarumman ja Charhanoglun virheitä, Caseyn uusiminen umpikuja saattaa johtaa useampiin vaihtoehtoihin.Ensinnäkin Liverpoolin ja Tottenhamin kiinnostus on erittäin huomionarvoista, vaikka molemmat joukkueet eivät ole ottaneet mitään olennaisia ​​liikkeitä (seurannut edelleen sopimuksen jatkamisen edistymistä). Milanon pääkonttori oli edelleen varma Caseyn jatkosopimuksesta viime kuuhun asti, mutta pelaajan sopimus tulee yhä lähemmäksi ajan myötä. Klubin aloite jää yhä vähäisemmäksi.