24-letni genij Real Madrida je izbruhnil in dosegel dva zadetka

24-letni genij Real Madrida je izbruhnil in dosegel dva zadetka

.

Nogometni dresi za otroke Tekmovanje se začenja v petem krogu La Lige, kjer se bo Real Madrid doma pomeril z Real Sociedadom. Real Madrid je novo sezono začel izjemno dobro, saj je zmagal v prvih štirih prvenstvenih krogih. Pri doseganju tako dobrih rezultatov je imel zelo pomembno vlogo novi pomočnik Bellingham,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  ki je na 4 tekmah dosegel 5 golov in bil najboljši strelec ekipe. Nepričakovano ima Bellingham kot vezist tako odlično strelsko sposobnost. Vedeti morate, da je v lanski sezoni v Dortmundu odigral 42 tekem in zabil le 14 golov. Trenutna učinkovitost streljanja je dosegla tako visoko raven, kar je presenetljivo. Obenem je to razkrilo tudi veliko težavo Real Madrida, to je pomanjkanje vrhunskih strelcev v prvi liniji. Po odhodu Benzemaja noben strelec ni mogel igrati Benzemajeve vloge. To je tudi fokus naslednjih podpisov Real Madrida, uvedba super napadalcev. Tokrat se je Real Madrid pomeril z Real Sociedadom. https://www.nogometnidresiotroke.com/Real Madrid ni zmagal na zadnjih dveh srečanjih med obema stranema. Očitno Real Madridu tokrat ne bo lahko zmagati. Posledično se je Real Madrid vrnil kljub zelo težki situaciji in zmagal na razburljiv način.
Real Madrid je za to tekmo oblikoval formacijo 4312. Rodrigo in Joselu sta sodelovala spredaj. Bellingham je bil za njimi. Federico Valverde, Chuameni in Kroos tvorijo sredino 3. Začela je zadnja četverica Carvajal, Rudiger, Alaba in Fran Garcia. Kepa je začetni vratar. Na klopi so bili Modrić, Dias in Camavinga. Vinicius je odsoten zaradi poškodbe.
Real Madrid je doživel udarec na začetku tekme,https://www.nogometnidresiotroke.com/ ko je zadel Barrenechea. Podaja Jiu Jianyinga je bila zelo subtilna in neposredno je našel vrzel Real Madrida. Nato je Jiu Jianying sam dosegel gol, a je bil razveljavljen, ker je bil njegov soigralec v ofsajdu. Real Sociedad je igral zelo ostro, veliko priložnosti je imel tudi Real Madrid, enkrat je bilo upanje na izenačenje, a je Joselu iz prazne mreže žal zadel prečko. Priložnost za povišanje izida je imel tudi Real Sociedad, škoda pa je Merino strel z glavo čudežno rešil Kepa. Ob polčasu je Real Madrid zaostajal za 1 gol. Real Madrid je imel v prvem polčasu 65-odstotno posest žoge, zadel je 10 strelov, 4 je bil na gol, a ni zadel. Tudi Real Sociedad je v prvem polčasu zadel 10 strelov, razlika pa je bila v tem, da so dosegli 1 gol.
V drugem polčasu se je tekma spremenila in Real Madrid je hitro zadel. Valverdejev strel od daleč vratarju ni pustil ničesar. Joselu je z glavo znova prodrl v vrata Real Sociedada. Real Madrid je v 14 minutah dosegel 2 zadetka in premagal Real Sociedad. Za oba zadetka je pomagal Fran Garcia. Real Madrid je res vzdržljiva ekipa, https://www.nogometnidresiotroke.com/ki lahko nevarnost vedno spremeni v varnost. Končni izid je bil določen na 2 : 1. Real Madrid je premagal Real Sociedad, dobil pet zaporednih tekem in Barceloni znova prevzel prvo mesto. Nobenega dvoma ni, da sta 24-letni genij Fran Garcia z dvema asistencama tako osupljivi.

7 Views