Billiga Fotbollströjor En ung mans liv räddades vid en fotbollsmatch i Brdy

Billiga Fotbollströjor En ung mans liv räddades vid en fotbollsmatch i Brdy

.

Billiga Fotbollströjor Vi vet alla att han på planen är en av de bästa vi någonsin sett i fotbollsvärlden. Vad sägs om i sängen? Den söta argentinaren serverade kittlande detaljer.För många ansågs den bästa fotbollsspelaren genom tiderna, Leo Messi, aldrig vara en stor kvinnokarl. Mer än något annat är han en riktig familjefar; han har varit i ett förhållande med Antonella Roccuzzo i över ett decennium, som han träffade när han bara var fem år gammal. Antonela är kusin till Messis barndomsbästa vän Lucas Scaglio, och deras kärlekshistoria började 2008. Paret har också tre söner: Thiago föddes 2012, Mateo tre år senare, Ciro är fem år gammal.Men även om Messi anses vara en trogen partner har nu de saftiga "sängdetaljerna" som delas av den sexiga argentinska modellen Xoana Gonzalez blivit offentliga. Hon avslöjade inte när hon blev involverad med Messi, utan hävdade bara att allt "hände för flera år sedan". Men minnet av att hon hoppade mellan lakanen med fotbollsstjärnan har ännu inte bleknat.
"Leo var fortfarande väldigt ung vid den tiden," Borussia Dortmund tröja började Xoana Gonzalez sin berättelse och fortsatte: "Ändå visste han vad han gjorde. Han var inte minderårig, och det är det viktigaste. Det är intressant att det inte var han. som pratade med mig, men hans livvakt. Han berättade att det fanns någon som skulle vilja träffa mig. Jag var intresserad, men sedan dök Messi, idolen för oss alla i Argentina, upp framför mig. Jag frågade honom varför han skickade en man från sin säkerhet till mig istället för att han skulle komma fram till mig och lära känna mig. Det var inte förrän senare som jag märkte hur blyg han var. Vi pratade om musik, jag minns inte om han berättade jag hade han en flickvän eller inte. Sedan gick vi till hans lägenhet i Puerto Madera."
Naturligtvis pratade paret inte bara i lägenheten, fotbollskläder barn med tryck det som följde imponerade inte på modellen. "I sängen förväntar du dig att din partner ska göra för dig vad du gör för honom. Jag ville att han skulle ge mig lite mer. Men... Vid ett tillfälle kände jag att det låg en stock bredvid mig", sa hon ... för slutet av den saftiga bekännelsen, livfullt uttryckt av Xoana Gonzalez.Medan vi efter 13 långa år får vänta lite till på medlemmarnas första framträdande i fotbollslag i en stortävling efter 13 långa år, spelar kadettlaget snart EM i Ungern. Arkitekten bakom den anmärkningsvärda framgången är (också) en pensionerad fotbollsspelare som bestämde sig för att inte behålla den kunskap och erfarenhet som vunnits bara för sig själv.Mišo Brečko tjänade mer än tillräckligt för ett bekvämt liv som fotbollsspelare. Han sparkade bollen under ett antal år i Tyskland, där fotbollsspelare får mycket bättre betalt än vanliga dödliga. Vi har ingen insyn i hans bankkonto, men vi sparkar inte för mycket i mörkret om vi skriver att han inte skulle behöva jobba igen resten av livet.Idag skrev den 38-årige Zasavec, som utväljare av kadettlandslaget, för inte så länge sedan på en av slovensk fotbolls största framgångar i de yngre kategorierna. Han ledde framgångsrikt de talangfulla pojkarna upp till 17 års ålder genom de krävande, spända, faktiskt dramatiska kvalifikationerna och kvalificerade sig med dem till europamästerskapet i kadetter, som äger rum 17 maj till 2 juni i Ungern.

53 Views