Poceni nogometni dresi Corinthians 2023/24 Nike Domači in gostujoči kompleti

Poceni nogometni dresi Corinthians 2023/24 Nike Domači in gostujoči kompleti

.

Poceni nogometni dresi Športni klub Corinthians Paulista je pred kratkim izdal komplete za sezono 2023/24 doma in v gosteh tehničnega sponzorja Nike Brasil.Novi dresi Timão (The Great Team) so navdihnili majice, ki jih je nosila ekipa Corinthians, ki je leta 1982 in 1983 osvojila naslova Campeonato Paulista.Kompleti Corinthians 23/24 uporabljajo novo, razmeroma preprosto obliko zaobljenega vratu Nike Footall. Domači dres je v celoti bel, medtem ko so na gostujočem dresu klasične Corinthiansove črno-bele navpične črte.Na zatilju kompletov je stiliziran napis »Democracia Corinthiana«. Zasnova je poklon klubski filozofiji Corinthiansa v tistem času, ko so imeli glasovi igralcev, trenerskega štaba in uradnikov teme enako težo pri razpravljanju o vprašanjih, kot so režimi treninga in taktika.Gostujoči dres je poklon soncu (Sol), ki močno sije nad Oaklandom in širšim območjem East Bay.
adidas je izdal komplet za goste, Otroški Nogometni dresi ki ga bo Argentina nosila na svetovnem prvenstvu FIFA za ženske v Avstraliji in Novi Zelandiji 2023. Dres se bo pridružil domačemu dresu Argentine 2022/23 v obsegu tekem ekipe za letošnje svetovno prvenstvo.Gostujoča oprema adidas za svetovno prvenstvo v Argentini 2023 je navdihnjena z naravnimi lepotami, raznolikimi pokrajinami in veličastnimi razgledi na prostrano državo Južne Amerike. Rezultat je dres, ki vključuje barve od oranžne do polnočno modre skupaj z naravnimi grafikami.Črno-zlati dizajn za argentinsko stran Primera División je okrašen z belo - v obliki logotipov partnerja/sponzorja in grba z monogramom - ter upodobitev vrane na levem rokavu.Gostujoča majica z modrim križem Official Sleeve Partner Anthem prikazuje sublimiran vzorec po vsem telesu.
Argentina se bo v skupinskem delu srečala z Paris Saint Germain PSG Dres, Južno Afriko in Švedsko, kar bo njen tretji nastop na svetovnem prvenstvu v nogometu za ženske.Macronova preprosta rdeče-bela zasnova ima tonski učinek črt in izvezen grb s podrobnostmi »1948-2023«, ki praznuje poseben rojstni dan bolgarske prvoligaške ekipe.Detajli so v zlati barvi - vključno z lovorovim okvirjem "110" na sredini - medtem ko je obroba v modri, mornarsko modri in zlati barvi, na voljo pa je tudi temno/mornarsko modra različica za vratarje, komplete pa dopolnjujejo tudi kratke hlače in nogavice. kot niz partnerskih logotipov.Skupaj z novim grbom – znanim okroglim grbom in grbom Zgornje Avstrije, ki sta postavljena na sredino – tri izdaje podjetja BWT temeljijo na črtastih in razpolovljenih stilih modela iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, večinoma bela (z rumenimi rokavi) za dom, črna za stran in magenta/roza za tretjega.

39 Views