Mening: Cristiano Ronaldo er ikke Manchester Uniteds problem, de har brug for en bedre træner

Mening: Cristiano Ronaldo er ikke Manchester Uniteds problem, de har brug for en bedre træner

Chefredaktøren for "Daily Mail" sagde, at Ronaldo ikke er Manchester Uniteds problem, de har bare brug for en bedre træner.

Chefredaktøren for "Daily Mail" udtalte, at Ronaldo ikke er et problem for Manchester United. Han har scoret mange mål i Manchester United. Kritik af Ronaldo fornægter hans bidrag til Manchester United. Bold, så vil Manchester United ikke være i den nuværende position på UEFA Champions League-grupperanglisten. Cristiano Ronaldos mål i Ronaldo trøje har intuitivt bidraget med 5 point i Champions Leagues gruppespil for Manchester United. Uden disse mål kan Manchester United nu være i bunden af ​​gruppen.

Nogle mennesker tror, ​​at Ronaldo ikke er egnet til Manchester Uniteds system, men jeg tror, ​​at det ikke nødvendigvis er sandt. Manchester United har brug for en træner, der er klogere end Solskjær til at bruge Ronaldo. Selvom Cristiano Ronaldo ikke er en stærk center i en Manchester United trøje, kan hans korrekte brug også give Cristiano Ronaldo mulighed for at spille sin behørige evne, ligesom han gjorde mod Tottenham. I Europa vil mange, der er modstander af Ronaldo, tydeligvis ikke se Ronaldo slutte sig til Manchester City, for et hold som Manchester City vil uden tvivl give Ronaldo den mest omfattende støtte på banen. Men Fergusons indgriben formåede i sidste ende ikke at få dette til at ske.

Når Ronaldo er på banen, skal du støtte ham. I kampen mod Watford skyldtes Manchester Uniteds eneste mål i høj grad Ronaldos header-assist. Selvom Ronaldos nuværende tilstand ikke er den bedste, er han stadig top 10-scoreren i Premier League og top 20 assists. Det nuværende Manchester United er et mislykket Manchester United, og de ser ud til at vakle i spillet. Tænk hvis Ronaldo rent faktisk tog til Manchester City og fik bedre støtte, hvad ville resultatet så være? Hvad hvis han placerer Manchester City i toppen af ​​ligatabellen alene? Manchester United vil blive beskyldt af fans for ikke at hente Ronaldo. Derfor valgte Manchester United endelig at hente Ronaldo.

Ingen hold vil være glade, når de ser Ronaldo som deres modstander, men Manchester United har nu virkelig brug for en træner, der kan få Ronaldo til at bruge sine evner.