Chelsea laat plannen om Enzo Fernandes vast te leggen, varen

Chelsea laat plannen om Enzo Fernandes vast te leggen, varen

 

Raheem Sterling en Christian Pulisic raakten beiden geblesseerd bij de 1-0 overwinning van Manchester City op Chelsea. Dit was de eerste wedstrijd van Sterling tegen Manchester City nadat hij het Chelsea-shirt had gedragen. Helaas raakte hij geblesseerd en stopte na 5 minuten spelen. Chelsea kampt momenteel met te veel blessures en ook het plan van het team om Enzo Fernandez vast te leggen is mislukt. Chelsea heeft niet veel uitblinkers in het reserveteam. Wat voor soort aanpassingsplan zal het team vervolgens hebben.Argentinië Messi 10 Thuis Shirt

Op dit moment is Chelsea gezakt naar de 10e plaats in de Premier League en heeft het geen voordeel om terug te keren naar de top vier. Met het lopende ondertekeningsprogramma van Chelsea wordt het de vraag of Enzo Fernandes veilig een Benfica-shirt kan dragen. Wanneer de mentaliteit van een speler verandert, verandert ook zijn focus op het veld. De gemoedstoestand van Enzo Fernandez is onbekend, maar iedereen is het erover eens dat de speler moet kunnen passen.

Enzo Fernandez wist hoe hij Messi's inspanningen moest begrijpen toen hij jong was, wat aantoont dat zijn psychologische factoren nog steeds erg sterk zijn. Chelsea heeft zich feitelijk teruggetrokken uit het franchiseplan in de laatste fase van de ondertekening van Enzo Fernandes, dus het team kan geen spelers uitnodigen om opnieuw mee te doen. Misschien is het bod van Benfica op Enzo Fernandes te hoog voor Chelsea om het risico te nemen.