Chelsea-verdediger Reece James is een maand out met een blessure

Chelsea-verdediger Reece James is een maand out met een blessure

 

Chelsea maakte officieel de laatste inspectieresultaten van Reece James bekend. De Chelsea-verdediger liep een knieblessure op en zal ook een maand afwezig zijn. Reece James liep medio oktober van dit jaar een knieblessure op. Die blessure zorgde er ook voor dat hij zich niet kwalificeerde voor het WK.Chelsea voetbalshirt 2022

In de 17e ronde van de Premier League-wedstrijd tussen Chelsea en Bournemouth luidde Reece James een comeback in en begon de wedstrijd. Echter, slechts 7 minuten in de tweede helft werd de vleugelverdediger weer vervangen vanwege een blessure. Chelsea-coach Porter zei na de wedstrijd alleen maar te kunnen hopen dat de blessure van Reece James niet al te ernstig is.

Het nieuws zorgde voor een zucht van verlichting bij veel Chelsea-fans, maar de blessure is een volgende hindernis geworden voor Reece James om te overwinnen. De Engelse vleugelverdediger liep dit jaar meerdere blessures op. Voor zijn comeback had Reece James maar liefst negen wedstrijden gemist. Een paar maanden geleden had Reece James net een contractverlenging bij Chelsea afgerond tot 2028. De blessure van Reece James kan Chelsea dwingen om in de winterperiode een nieuwe vleugelverdediger te introduceren.