Frankrig mærker VM-næstens situation

Frankrig mærker VM-næstens situation

 

Dette års VM sluttede før jul, og det argentinske landshold og det franske fodboldlandshold for mænd bragte vidunderlige kampe til utallige fans. Det franske fodboldhold for mænd tabte til det argentinske fodboldhold for mænd i den sidste straffesparkskonkurrence og vandt titlen som andenpladsen i VM. Efter kampen holdt halvdelen af fansene på scenen op med at vifte med Frankrigs trøjer og jublede. De er i samme situation som de spillere, der er vicemestre i fodbold-VM.Lionel Messi trøjer 2022

I år gik det franske fodboldhold for mænd glip af muligheden for at forsvare VM-mesteren, og gik også glip af muligheden for at vinde to på hinanden følgende mesterskaber. Inden finalen blev det på papiret stærkere franske herrehold af utallige fans anset for at vinde mesterskabet, og det argentinske fodboldhold for herrer fik også støtte fra utallige fans i deres land. Fra begyndelsen af finalen til slutningen af straffesparkskonkurrencen viste det argentinske fodboldlandshold ånden i aldrig at give op. Selvom Mbappe og det franske herrefodboldhold udlignede på blot ti minutter, fik de alligevel udlignet i forlænget spilletid. Men de tabte til det argentinske fodboldlandshold i den sidste straffesparkskonkurrence. Det franske herrefodboldhold vandt andenpladsen, og de kan mærke følelserne fra mange landshold, men de har ikke samme æresfølelse som det kroatiske herrefodboldhold, der vandt andenpladsen.

Luka Modric har båret Kroatien-trøjen i to på hinanden følgende sæsoner, og dette års tredjeplads bragte dem adskillige klapsalver. FIFA World Cup andenpladsen er det mest vokale hold i hollandsk fodbold. Deres berømte spillere og nuværende spillere fortryder alle ikke at kunne vinde mesterskabet. Det franske fodboldholds svigt i at vinde mesterskabet er kun midlertidigt, og de har stadig styrken til at konkurrere i VM fire år senere.