Manchester United wil Nederlands internationale Jacques PO ondertekenen

Manchester United wil Nederlands internationale Jacques PO ondertekenen

 

Manchester United heeft er altijd op aangedrongen de Nederlandse internationale Gakpo te ondertekenen. De uitstekende prestaties van de speler in het WK hebben de aandacht getrokken van veel reuzen.

De 23-jarige Jacques kwam van de Eredivisie Giants PSV Eindhoven. Hij maakte zijn eerste team debuut op 18-jarige leeftijd en vestigde zich vervolgens snel als de belangrijkste kracht van het team en werd lid van de Eredivisie. Een van de topvleugelers, nadat Manchester United -coach Ten Hart deze zomer overnam in Old Trafford, pleitte hij voor de introductie van Gakpo. Uiteindelijk, omdat de eerste keuze van Manchester United momenteel Anthony is, werd Gakpo een alternatief. Uiteindelijk won Manchester United Anthony voor een hoge prijs, maar miste de kans om Gakpo te ondertekenen. Gakpo bleef uiteindelijk in PSV om zijn carrière voort te zetten.iran Voetbalshirts 2022

In dit WK volgde Jacques het Nederlandse team helemaal door en bereikte met succes de kwartfinales. Ze zullen de uitdaging van Argentinië worden geconfronteerd. Jacques presteerde zeer goed op weg naar de promotie. Hij heeft 3 doelpunten gescoord voor het team. De waarde van de speler, er is een aanzienlijke toename, dus PSV zal de vraagprijs voor Gakpo verhogen. Eerder prijsden ze de speler op 50 miljoen euro. Met zijn uitstekende prestaties in het WK heeft de huidige prijs 75 miljoen euro bereikt. Europa.

Nadat Cristiano Ronaldo Manchester United verliet, heeft Manchester United vers bloed nodig om de vleugelspeler aan te vullen. Coach Ten Hart heeft Jacques al opgeroepen om naar het team te worden gebracht om Cristiano Ronaldo te vervangen. Manchester United evalueert momenteel de deal. mogelijkheid.

In dit WK heeft Gacpo 4 keer gespeeld namens het Nederlandse team en scoorde 3 doelpunten. De absolute hoofdkracht van het team, het Nederlandse team zal de wedstrijd tegen Argentinië inluiden in de knock -outronde van acht tot vier, en de winnaar gaat door naar de top vier.