Mendys kontraktforhandlinger med Chelsea mislykkes

Mendys kontraktforhandlinger med Chelsea mislykkes

 

Chelsea-målmand Eduardo Mendy er ikke blevet betroet af manager Porter, siger rapporter
Efter hans comeback er der stor sandsynlighed for, at Mendy mister sin position som hovedmålmand. Mendy overvejer i øjeblikket at forlade Chelsea.Smudsafvisende trøje

I sommeren 2020 flyttede Edouard Mendy fra Rennes til Chelsea, og spilleren blev hurtigt rettet op til at blive Chelseas nr. 1 målmand, og blev også anset for at være en af ​​Chelseas hovedspillere i begyndelsen af ​​sæsonen. Han har haft et par gode sæsoner i Premier League, men den senegalesiske målmand går igennem en lidt sværere tid i øjeblikket. For han har lavet nogle fejl siden slutningen af ​​sidste sæson, kombineret med det faktum, at den nye træner Porter er mere glad for Kepa, selvom Kepa er blevet skadet under Mendys præstation. Men tingene ændrer sig nok ikke meget.FC Bayern München Hjemme Trøjer


Derfor er Mendys startposition inden for holdet i tvivl. Porter vil sandsynligvis overdrage nr. 1-pladsen til spanieren Kepa efter VM, og for at gøre ondt værre ønsker den tidligere Brighton-chef at bringe sin protegé, Robert Sanchez, tilbage til Stamford Bridge. .

Mendy er klar over den nuværende situation, og en beslutning om fremtiden kan blive truffet snart, hvor spilleren sandsynligvis vil forlade holdet i næste sommer transfervindue. Især Mendys tidligere kontraktfornyelsesforhandlinger med Chelsea mislykkedes, og Mendys nuværende kontrakt med Chelsea udløber i 2025.

Den 30-årige senegalesiske målmand Edouard Mendy har repræsenteret Chelsea i 11 kampe i alle turneringer i denne sæson og kun fuldført ét clean sheet. Spilleren hjalp Chelsea med at vinde Champions League én gang.