Det är bara Real Madrid och Betis kvar i La Liga

Det är bara Real Madrid och Betis kvar i La Liga

 

I den här omgången av La Liga slog Real Madrid Espanyol med 3-1 på bortaplan med målet om Vinicius och Benzemas brace i slutskedet.FC Barcelona Hemma tröja


Efter att ha vunnit den här matchen har Real Madrid uppnått 3 raka segrar den här säsongen, gjort 9 mål och endast släppt in 3 mål.Smutsavvisande jersey

I den första omgången av ligan slog Real Madrid Almeria med 2-1 borta, den andra omgången 4-1 seger över Celta, och den tredje omgången 3-1 borta seger över Espanyol, och uppnådde en 3-match vinstsvit borta.

I La Liga den här säsongen är det bara Real Madrid och Real Betis som är de enda lagen som vinner. De två lagen kommer att tävla direkt i nästa omgång, och endast ett lag kommer att kunna behålla en fullständig seger.

Bakom dem ligger Barcelona och Villarreal med 2 vinster och 1 oavgjort.

Faktum är att i hela de fem stora ligorna finns det bara tre segrar kvar. Förutom Real Madrid och Betis finns även Arsenal i Premier League, och Arsenal har vunnit fyra raka segrar.

I den här omgången av ligan stod Paris, som tidigare hade bibehållit en komplett seger, oavgjort 1-1 av Monaco. Bayern, Neapel, Roma och Villarreal gjorde också oavgjort mot sina motståndare, medan Inter Milan och Osasuna förlorade. När Real Madrid och Betis möts i nästa omgång blir det färre lag att vinna.