Vlahovic klagar ofta på lagkamrater

Vlahovic klagar ofta på lagkamrater

 

Juventus gjorde oavgjort 0-0 på bortaplan från Sampdoria i den andra omgången av Serie A. Lagets anfallare Vlahovic hade en genomsnittlig prestation. Han kunde inte få bollen i första halvlek och rörde bara bollen 3 gånger, inklusive att öppna mittcirkeln. spark av bollen.West Ham United tröja 2022

Vlahovic, som var klädd i en Juventus-tröja, gjorde två mål i den första omgången av Serie A för att hjälpa laget att slå Sassuolo med 3-0, men den här matchen mot Sampdoria fann ingen känsla, jämfört med den första omgången. Om två personer.

Enligt statistiken rörde Vlahovic, klädd i en billig tröja, bara bollen tre gånger i första halvlek, varav en var att passa bollen till sina lagkamrater i mittcirkeln i början av matchen.

Den serbiske anfallaren, som gjorde bytet till Juventus i januari, har också enligt uppgift haft många klagomål på planen, ofta argt klagat på lagkamrater, särskilt hans två partners Guaidado och Kostic, som han tror är två av dem. Spelarna gav honom inte tillräckligt med stöd.