Xavi foretrækker at beholde Aubameyang

Xavi foretrækker at beholde Aubameyang

 

I betragtning af Barcelonas nuværende dårlige økonomiske situation, i betragtning af at Conde stadig venter på at blive registreret, og også har til hensigt at hente Marcos Alonso og Bernardo Silva, er Barcelona nødt til at fortsætte med at sende nogle spillere.

Oprindeligt var De Jong det store hoved, som Barcelona helst ville af med, og Xavi sagde også, at De Jong ikke var nøglen til holdet. At sælge De Jong er den hurtigste måde for Barcelona at kompensere for deres tab, og den nemmeste måde for Xavi at acceptere.FC Barcelona Hjemme Trøjer 2022

Men problemet er, at De Jong er tilbageholdende med at forlade Barcelona, ​​​​og Manchester United og Chelsea kan ikke imponere ham til at forlade holdet.

På grund af denne situation måtte Barcelona overveje at sælge Memphis Depay. Trods alt, selvom tilbuddet fra Juventus ikke kunne tillade Barcelona at tjene penge, i det mindste efter at have sendt Depay væk, kunne Barcelona spare løn og give mulighed for at registrere Conde. .

En anden spiller, der kan blive sendt afsted, er Aubameyang. På nuværende tidspunkt har angriberen tæt kontakt med Chelsea, men Chelseas tilbud er ikke særlig tilfredsstillende for Barcelona på nuværende tidspunkt, og Barcelona vil ikke acceptere et tilbud på mindre end 20 millioner euro.

Blandt de to angribere håber Xavi at beholde mindst én person. Sammenlignet med Depay ønsker Xavi at beholde Aubameyang. Aubameyang spillede en nøglerolle i anden halvdel af sidste sæson, men på grund af Lewandowskis Efter tiltrædelsen er Aubameyangs status faldet. Men kan stadig erstatte Lewandowski i nogle spil.Blå Manchester City børneskjorte