Barca ima problema s čišćenjem Titija i Braithwaitea

Barca ima problema s čišćenjem Titija i Braithwaitea

Barcelona želi brzo završiti čišćenje igrača prije početka nove sezone, no čišćenje je naišlo na poteškoće zbog visokih plaća nekih igrača.Novi dječji plavi dres

Barça je neke igrače morala pustiti besplatno, no Barça se drugačije odnosila prema Umtitiju i Braithwaiteu.Chelsea Domaći Nogometni Dres 2022

Braithwaite je voljan otići, ali samo ako mu Barcelona isplati punu plaću do kraja ugovora koji ima još dvije godine.

Umtiti je prihvatio mirovne pregovore Barcelone, iako još nije pronašao odgovarajući sljedeći dom. Umtiti se želi vratiti u Ligue 1, ali Lyon, koji želi ići, čini se da ga ne želi.

Umtiti je također dobio poziv iz Turske, ali Barcelona ne želi snositi trošak, pa se čak nada da će njegov transfer donijeti dobrobit Barceloni.

Braithwaitea su prije nekoliko dana izviždali navijači Barcelone jer nije prihvatio smanjenje plaće. Pregovori između Barcelone i Braithwaitea su u mrtvoj točki.

Barcelona vjeruje da je postigao dogovor sa inozemnim klubom, ali može pričekati zadnji dan transfer marketa da raskine ugovor s Barcelonom, što će omogućiti Barceloni da isplati ostatak plaće, što je glavobolja za Barcelona.

Barca će možda konačno morati prihvatiti realnost da mora postojati cijena za odlazak ova dva igrača.