Ondřej Palát gör mål igen för Tampa Bay Lightning

Ondřej Palát gör mål igen för Tampa Bay Lightning

I match 1 i Stanley Cup-finalen förlorade Tampa Bay Lightning med 3-4 mot Colorado Avalanche efter att ha gått all out på övertid, men deras prestation störde vinnaren. Bland dem gjorde Ondřej Palát återigen ett mer betydande bidrag till Tampa Bay Lightning.

Ondřej Palát slog ett slutspelsrekord i karriären med 11 mål för Tampa Bay Lightning. Pratt visade alltid rätt prestation i det avgörande ögonblicket, så att motståndaren inte kunde reagera och rädda i tid. Och hans prestation i slutspelet fortsatte att förbättras till den grad att folk kliade sig i huvudet för att tyda hans drag. När Pratt bar en Tampa Bay Lightning tröja var han den mest oförklarliga närvaron på planen.

I detta slutspel har Pratt ännu inte säkrat ledningen med Stamkos med nio mål. Han kan göra mål i tid för att utöka lagets fördel och öka moralen. Tampa Bay Lightning skulle förmodligen inte ha varit utan hans rad drag. Det finns så många segrar. Tampa Bay Chargers borde ha mycket tur som har den och äran att bära denna Billiga NHL tröjor. Pratt är nu en nyckelspelare i laget. Jag tror att Tampa Bay Lightning kan överföra det till resten av spelet. Överraskande resultat.