WR Cooper Coup forlænger treårig aftale for 80 millioner dollars

WR Cooper Coup forlænger treårig aftale for 80 millioner dollars

28-årige WR Cooper Kupp blev udvalgt af Los Angeles Rams i tredje runde af 2017 NFL Draft og spillede for Los Angeles Rams i fem år. I løbet af sin sæson vandt WR Cooper Kupp Super Bowl LVI Most Valuable Player Award for sin præstation i den regulære sæson mod Cincinnati Bengals. billige nfl trøje Derfor, da han havde brug for en god spiller for at blive begunstiget, forlængede WR Cooper Coup sin kontrakt med Los Angeles Rams med 3 år.

En fantastisk spiller med en fremragende rekord gennem hele sin karriere, WR Cooper Kupp er en af ​​dem. WR Cooper Cup har tre på hinanden følgende sæsoner med 92 eller flere fangster og tre på hinanden følgende 970-plus yards. WR Cooper Coup er nu under kontrakt med Los Angeles Rams til 2026 og har en treårig kontrakt på 80 millioner dollars, så valget af WR Cooper Coup er et nødvendigt resultat. Her sælger vores officielle hjemmeside Los Angeles Rams trøje, velkommen til at forhøre dig.

WR Cooper Kupp var først og fremmest en Triple Crown-vinder, og hans præstationer gjorde ham til en fremtrædende spiller i NFL. Ser frem til en mere strålende karriere.