Paris måste fortfarande arbeta hårdare för att imponera på Zidane

Paris måste fortfarande arbeta hårdare för att imponera på Zidane

Zidane, den tidigare Real Madrid -chefen, avslog nyligen ett annat erbjudande från Paris för att vara tränare för sådana som Mbappe och Messi. PSG är fortfarande osäkra på vem som kommer att vara lagets tränare nästa säsong, och medan Pochettino fortfarande har ett kontrakt med PSG, tror Paris -chefer inte att han kan ta klubben till en högre nivå. Zidane är det bästa alternativet för tillfället, särskilt om Mbappe, som bär en , undertecknas igen. Zidane avvisade emellertid återigen inbjudan till Paris.

Zidane vill inte gå med i Paris eftersom han inte tror att Paris kan ge de konkurrensgarantier som han tycker är rimliga. Dessutom kan Deschamps lämna det franska landslaget efter VM 2022 i Qatar, och han kommer att ha möjlighet att bära en billiga fotbollströjor för att träna det franska laget, som också är det landslag han alltid har strävat efter. Han ledde Real Madrid till 3 Champions League -titlar, och han är kvalificerad att välja den coachingstol han vill ha.

Naturligtvis, även om Paris avvisades, tror jag att de inte kommer att ge upp lätt. Tidigare avslöjades det att Paris erbjöd Zidane en årslön på 25 miljoner euro, vilket är den högsta lönen för en aktiv fotbollstränare, och Zidane flyttades inte. I slutändan, om Zidane ska undertecknas, måste Paris fortfarande arbeta hårdare.