Manchester City och Real Madrid är helt fantastiska

Manchester City och Real Madrid är helt fantastiska

I fansens hjärtan är Kevin De Bruyne den bästa spelaren att bära Manchester City tröja och hans prestation är riktigt bra. I den första matchen i Champions League-semifinalerna bildade Manchester City och Real Madrid en 4-3-3-uppställning, med ställningen mellan de två lagen kvar på 4-3. Manchester City hade ingen absolut resultatfördel på hemmaplan, så hur ordnar man en revansch? Real Madrid tillbringade hela matchen passivt, men letade alltid efter genombrottsmöjligheter.

Fans av Real Madrid matchtröjor fotboll kom till platsen för att hurra för matchen, och de trodde att Karim Benzema skulle hjälpa laget att vinna igen. Karim Benzemas prestation gjorde ingen besviken, han kom ändå med två nyckelmål för laget i en svår situation. Real Madrid måste också förlita sig på det tysta samarbetet från gamla spelare för att göra mål, och varje perfekt assist av Luka Modric den här säsongen har gjort det möjligt för hans lagkamrater att göra mål. 

Phil Foden och Kevin De Bruyne nickade, men det är synd att hans lagkamrater missade en rad fina möjligheter till tomma mål i matchen. Matchen lämnade Real Madrid med mycket färre mål än Manchester City, men de utnyttjade alla möjligheter taktiskt. Real Madrids två mål var långdistansassistningar och ett skott, medan Manchester City spelade en utmärkt trepoängare framför mål. Alla är rädda att Manchester City ska ramla ut igen. Det finns egentligen ingen absolut stabilitet i lagets prestation.