Florida Panthers voitti Toronto Maple Leafsin 7-6

Florida Panthers voitti Toronto Maple Leafsin 7-6

Florida Panthers johtaa itäistä konferenssia voitettuaan Toronto Maple Leafsin 7-6. Florida Panthers on tällä kaudella jopa parempi kuin viime kaudella, ja he ovat palanneet viiden ottelun voittoputkeen. Viikko sitten Florida Panthers päätti voittoputkensa 5-2-tappiolla Toronto Maple Leafsille. Pelin jälkeen Florida Panthersin pelaajat tekivät perusteellisen arvion ja peruivat tämän pelivuoron pisteet. Jääkiekko Pelipaidat Lasten

Florida Panthers ei ole päässyt Stanley Cupin finaaleihin sitten vuoden 1996. Florida Panthers, joka ei ole vielä voittanut Stanley Cupia, on alkanut hitaasti parantua viime kaudesta. Liian monet ovat unohtaneet tämän Florida Panthers Pelipaita, ja joukko pelaajia toivoo saavansa läsnäolonsa ja muuttaa franchising-historian. Nykyisen Florida Panthersin vanhin pelaaja on 42-vuotias Joseph Eric Thornton, kokenut veteraani, joka myös käytti Toronto Maple Leafs Pelipaita vuoden ajan.

Jonathan Huberdo on ollut viime aikoina nousussa ja antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa, kun Florida Panthers on kolme maalia jäljessä. Jonathan Huberdo oli myös avainroolissa Florida Panthersin viimeisessä pelissä, ja hänen 11 vuoden taistelukokemuksensa tuli vihdoin peliin. Carolina Hurricanes on ollut oikukas maaliskuusta lähtien ja on hävinnyt 10 peliä kuukauden aikana. Carolina Hurricanes oli vaikein vastustaja pelata Florida Panthersia vastaan, joten muuttuvatko näiden kahden joukkueen sijoitukset jälleen seuraavaksi?