Portugal får VM-biljetter, Premier League hjälper till

Portugal får VM-biljetter, Premier League hjälper till

I slutspelet för världskvalificeringen kunde Portugal passera två nivåer i rad och vann VM-kvalet, Premier League spelade en nyckelroll. fotbollströja barn

I Europacupen 2020 är Cristiano Ronaldo och Premier League som spelade för Juventus Portugals största förväntningar, men även om Cristiano Ronaldo gjorde 5 mål och skickade 1 assist på 4 matcher presterade Premier League-laget inte bra. B-avgift och B-plats i Europacupen Det blev inga mål eller assist.

Den här gången i slutspelet var Ronaldos prestation medelmåttig, och Premier League spelade en stor roll. Portugal tröja

Mot Turkiet, efter att säte B sköt mittstolpen, gjorde Otavio mål med ett tilläggsskott. Jota, som då spelade för Liverpool, gjorde det andra målet. Mot Nordmakedonien gjorde B Fei två gånger, det ena målet var en assist av Ronaldo och det andra målet var en assist av Jota. Säte B kör också aktivt på planen.

När det gäller Ronaldos genomsnittliga prestation tillät andra mesozoiska Premier League-spelare att Portugal äntligen vann VM.