Jack Hughes New Jersey Devils voitti Montreal Canadiensin

Jack Hughes New Jersey Devils voitti Montreal Canadiensin

New Jersey Devilsin ponnistelujen ansiosta, joka voitti lopulta Montreal Canadiensin 3-2, Hughes vaikutti merkittävästi voittoon. vaikutus. Tietenkin joukkuetoveri Jesper Blatt, joka pukeutui New Jersey Devils Pelipaita, tarjosi myös avainsyöttöä, ja hän pidensi voittosarjaansa seitsemään peliin, mikä oli hänen uransa pisin voittoputki, ja myös iso voitto joukkueelle. New Jersey Devil.

New Jersey Devils aloitti pelin suhteellisen vakaalla mentaliteetilla. Joukkuetovereidensa avustuksella Hughes teki kaksi maalia ja teki kaksi ensimmäistä pistettä. Josh Anderson ja Rem Pitlick, jotka pukeutuivat Montreal Canadiens Pelipaita, vertasivat nopeasti tuloksia. Onneksi Devilsin puolustus oli oikea-aikainen, eikä antanut vastustajalle mahdollisuutta ohittaa, ja heidän hyökkäyksensä oli rajumpaa, joten tärkeän pisteen jälkeen he saavuttivat odotetun vaikutuksen.

Itse asiassa se ei johdu siitä, että Montreal Canadiens menestyisi huonommin. Puolustus ei vain ollut alussa hyvä. Ne eivät muotoutuneet heti. He antoivat Hughesille mahdollisuuden. Kaksi kertaa peräkkäin he antoivat Hughesille mahdollisuuden ja antoivat heille kriisin tunteen. Se on vain onnea. Ei kovin hyvin, lopulta he eivät käyttäneet mahdollisuuksiaan, mutta he tekivät myös loistavan esityksen. Ei voida kiistää, että heillä on suuri voima.