Manchester United tabte 0-1 til Atletico Madrid

Manchester United tabte 0-1 til Atletico Madrid

Anden kamp i Champions League 1/8-finalen i Manchester United er begyndt, og Manchester United-fans gik på stadion for at se kampen med selvtillid. Det er en skam, at Ronaldo ikke blev Atletico Madrids fjende, og Manchester United fortsatte ikke med at skrive strålende rekorder for Champions League.billige fodboldtrøjer  I den anden kamp tabte Manchester United 0-1 til Atletico Madrid. I sidste ende tabte Manchester United til Atletico Madrid med en samlet score på 1-2 og stoppede i ottendedelsfinalen.

I denne kamp udførte den Ronaldo, vi forventede, ikke mirakler for os. Selvom Cristiano Ronaldo viste fremragende offensive evner i spillet, lykkedes det ham ikke at redde holdet igen. Styrken på de to sider er ikke meget forskellig, og begge sider har både offensiv og defensiv i dette spil. Rodri bar en Atlético Madrid trøje indtil det 41. minut og vandt kampen. Han scorede og førte Atletico Madrid frem. Næste gang opnåede ingen af ​​siderne nogen præstationer, og situationen blev låst 1-0. Atletico Madrid var en succes.

Manchester United tabte endelig til Atletico Madrid med en samlet score på 1-2 på hjemmebane og missede næste runde af Champions League.