Alexander Ovechkin har gjort 766 mål vid 36 års ålder

Alexander Ovechkin har gjort 766 mål vid 36 års ålder

Calgary Flames vinstsvit på 12 matcher bröts av Washington Capitals, som slog Colorado Avalanche med en tvåmålsseger av Alexander Ovechkin. Washington Capitals elitforward Alexander Ovechkin gjorde ytterligare två mål i matchen och rankas nu på tredje plats i NHL:s historia med Jaromir Jager med 766 mål. Alexander Ovechkin slår nu rekord i varje match han spelar, och han hoppas att denna Washington Capitals tröja kommer att följa med honom för att fortsätta hans mirakel.

På tal om Jaromir Jagr, alla tror att hans 766:e mål också är relaterat till Calgary Fire. Jaromir Jagr spelade för 11 lag i sitt liv, så småningom tog han på sig en Calgary Flames tröja och bestämde sig för att lämna NHL. När Jaromir Jagr fyllde 46 var det många amerikanska lag som inte ville ha honom, utan föredrog yngre spelare. Så Jaromir Jagr gick äntligen med i det kanadensiska laget för första gången, och gjorde även de sista 7 målen i sin karriär med detta lag. På grund av Jaromir Jaggers fysiska skada var han tacksam för möjligheten som Calgary Flames gav honom och bestämde sig till slut för att avsluta sitt kontrakt med laget tidigt.

Jaromir Jagr, 50, spelar fortfarande ishockey i sin hemstad, en karriär han har skrivit om hela sitt liv. Jaromir Jagger är glad över att höra att Alexander Ovechkin har gjort 766 mål vid 36 års ålder, och han hoppas att fler unga spelare kommer att slå detta rekord på planen i framtiden. Ishockey är en väldigt magisk sport, den har fört med sig otaliga omöjliga mirakel för människor.