Twee keer gescoord om Atlético Madrid te helpen de droogte van Suarez met drie doelpunten te keren

Twee keer gescoord om Atlético Madrid te helpen de droogte van Suarez met drie doelpunten te keren

In de vroege uurtjes van woensdagochtend versloeg Atletico Madrid Getafe met 2-1 in de La Liga-wedstrijd en stond tijdelijk bovenaan de La Liga-tafel. Atlético Madrid Voetbalshirts

Suarez beëindigde zijn scorende droogte in 3 wedstrijden. Na de start van het seizoen scoorde Suarez slechts 1 doelpunt in de eerste 6 wedstrijden (5 La Liga, 1 Champions League), waardoor hij kritiek kreeg.

Maar tegen Getafe scoorde Suarez tweemaal om de ploeg te helpen de tegenstander om te keren. In de 45e minuut scoorde Oblak zijn eigen doelpunt. In de 78e minuut scoorde Suarez om de score gelijk te maken. In de 91e minuut scoorde Suarez tweemaal om Atletico Madrid te helpen de score terug te draaien. voetbal outlet

Suarez zei na de wedstrijd: “Ik ben erg blij omdat we door de wedstrijd 0-1 achter stonden, maar toen iedereen naar ons wees, keerden we de situatie om. We moeten wat meer werken, maar zo spel na een achterstand is goed voor ons moreel om te blijven verbeteren.”

“Je moet gewend zijn om met kritiek te leven. Om een ​​elitespeler te zijn, moet je het doen. Weet je, ik steek nooit mijn hand op om me over te geven, ik ga nooit neer vanwege kritiek, en ik denk niet vanwege lof. Ik ben de beste speler ter wereld. Op het veld speel je soms goed, soms niet goed.”

Atlético-coach Simeone zei: “Iedereen zei Suarez uit te sluiten van de basisopstelling, maar nu heeft hij gescoord.”

2358 Views