Juventus učinak u Ligi prvaka je vrlo stabilan

Juventus učinak u Ligi prvaka je vrlo stabilan

U Ligi prvaka Juventus je pobijedio Zenit 4-2, momčad je pobijedila 4 utakmice zaredom i završila nokaut prije roka. Juventus ove sezone nije igrao dobro u Serie A, ali je njihov učinak u Ligi prvaka vrlo stabilan. Zahvaljujući trenutnoj snazi ​​Juventusovih igrača iz Serie A i Lige prvaka, mogu odabrati samo jednog za pažljivo pripremanje. Nemaju puno energije nositi se s tim dvjema stvarima. Serie A je igrala više od Lige prvaka, pa je trener Massimiliano Allegri konačno napravio iskorak u Ligu prvaka.

Paulo Dybala se ozlijedio i vratio se u igru ​​više od mjesec dana kasnije. Jako je sretan što je obukao Juventus dres kako bi se pripremio za utakmicu. Dodavanje Paula Dybale dalo je Juventusu puno snage. U toj utakmici postigao je dva gola i asistirao. Paula Dybalu oduvijek su voljeli stari navijači Juventusa. Nakon pobjede u igri, podigli su nogometni dresovi komplet s brojem 10 i glasno navijali.

Juventus je prvi put ove sezone zabio gol u Ligi prvaka, a momčad prvi put zabila protivnika. Nakon završetka ovog kola niti jedna momčad sudionica nije primila nula golova. Bayern München i Juventus postigli su po dva gola u ovom kolu i promašili rekord od nula golova. S posljednja dva kola, Juventus i Bayern München kvalificiraju se za Kup.