De forskellige psykologiske belastninger fra Kylian Mbappé og Lionel Messi

De forskellige psykologiske belastninger fra Kylian Mbappé og Lionel Messi

Lionel Messis tilbagevenden til kampen efter seks måneder i Paris Saint-Germain overraskede alle. Lionel Messi scorede sit første mål i 2022 og stolede på sin fremragende afleveringsevne til at sparke bolden i mål. Selvom Paris Saint-Germain besejrede Lille OSC 5-1, opnåede holdets teamwork-evne stadig ikke særlig gode resultater. Lionel Messi bar de samme Paris Saint-Germain trøje som sine holdkammerater, men han så stadig ensom ud.

I Paris Saint-Germain er Kylian Mbappé stadig hovedspilleren, og hans holdkammerater er villige til at sende bolden til ham. Forholdet mellem Lionel Messi og Kylian Mbappé er stadig uvenligt, de deler forskellige fodboldfilosofier. Selvom Kylian Mbappé ikke kan lide Lionel Messi, respekterer han stadig gode fodboldspillere fra bunden af ​​sit hjerte. Kylian Mbappé beundrer stadig Lionel Messis indsats for Barcelona, ​​​​og han vil altid huske, hvem de 10 billige fodboldtrøjer repræsenterer.

I dette spil følte alle, at Kylian Mbappé stadig ikke sendte bolden til Lionel Messi, og der var stadig et problem med hans mentalitet. Kylian Mbappés ophold på holdet og transfer er endnu ikke bekræftet, og han har været under et stort mentalt pres på det seneste. Kylian Mbappé håber at kunne bære den længe beundrede Real Madrid trøje tidligere, men modstanderholdet er tilbageholdende med at bruge mange penge på at rekruttere ham. Real Madrid ønskede at vente, indtil Kylian Mbappés kontrakt udløb, med at signere ham gratis, men be