Franske medier: Paris MNM-kombinasjon er langt fra å nå forventningene, Neymar blir det verste leddet

Franske medier: Paris MNM-kombinasjon er langt fra å nå forventningene, Neymar blir det verste leddet

Franske medier mener at MNM-treforken i Paris Saint-Germain Drakter ennå ikke har brukt sin makt, og i de første rundene av Ligue 1 har de ennå ikke produsert en kjemisk reaksjon. I Ligue 1 har Messi, iført en Messi-trøye, ennå ikke scoret et mål.

Stor-Paris dannet et drømmelag i sommer med mål om å vinne Champions League. Dette er en drøm som Paris-president Nasser ikke har realisert på lenge. Å gjøre mitt beste for å beholde Mbappé, kombinert med signeringen av fotballsuperstjernen Messi, er den beste nyheten for Paris.

Fans som har på seg trøyer forventer at Messi vil danne en magisk trefork med Neymar og Mbappé, noe som gjør Paris til sentrum for europeisk fotball denne sesongen, men foreløpig har treforken ennå ikke innfridd forventningene.

I løpet av den siste halvannen måneden har lykkeløftene som hadde overveldet Paris i august blitt til tvil. Så langt har ikke prestasjonen til PSGs offensive trio svart til forventningene. Både Neymar og Messi har tidlig blitt kritisert av de alltid krevende franske mediene.

Søndag scoret det franske «Team Daily» kun 3 poeng for Neymars prestasjon i kampen mot Marseille, og påpekte at han kun hadde ett mål og to assist i alle konkurranser denne sesongen.

Iført en Neymar Drakter er Neymars nylige prestasjon ikke stabil nok. Han er inne i en vanskelig periode av karrieren. I et nylig intervju hevdet Neymar at Qatar-VM kan være hans siste verdensmesterskap, noe som utløste heftig debatt.